Így tud a lehető legkisebb súllyal a leghatékonyabban túrázni

A kialakult vírusveszély mellett is fontos, hogy ne hagyjuk el magunkat, és mozogjunk egy kicsit. A csoportos túrák ilyenkor szünetelnek ugyan, de már érdemes felkészülni arra az időszakra, amikor végre szabadon kimehetünk a természetbe, hogy egy jót túrázzunk. A Camino Steve Adventure School segítségével most otthonról is megtanulhatják az ultrakönnyű túrázás lényegét, ugyanazzal a tematikával és interakciós lehetőséggel, mintha hagyományos képzésen vennénk részt.

A fotó illusztrációForrás: skeeze/Pixabay

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az ultrakönnyű túrázás, bár még mindig gyakran gondot okoz a túrázóknak a megfelelő súlyú felszerelés összeállítása. A technológiai fejlődésének hála, egyre több cég születik világszerte, melyek célja, hogy szó szerint megkönnyítsék a kirándulást. De mégis, milyen felszerelést válasszunk? Mire kell figyelnünk, ha a lehető legkisebb súllyal szeretnénk közlekedni? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ a tanfolyamon, mely négy év tapasztalatait osztja meg az érdeklődőkkel.

Azt ígérik, mindent megtanulhatunk az ultrakönnyű túrázásról, ami csak fontos, például, hogy mire jók az egyes termékek, és honnan érdemes beszerezni őket. A képzés április 8-án,szerdán, 18:30–21:30 között lesz. További információkat az esemény Facebook oldalán találhat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek