Saját készítésű hóbarlangban aludhat az erdő közepén

  A tél a különböző, jégből készült látványosságok szezonja. Az oregoni Brasada Ranch is ezt a trendet lovagolja meg, azonban egy lépéssel tovább is megy a megszokottnál. Ugyanis itt nem készen kínálják a fagyos szállásokat, hanem az odalátogatóknak kell azokat megépíteniük - írja a Travel and Leisure.

  A Deschutes Nemzeti ErdőForrás: skeeze/pixabay.com

  Egy-egy ilyen túra három éjszakát vesz igénybe, melyet a vendégek a Cascade-hegységben található Deschutes Nemzeti Erdőben tölthetnek el. A péntek a ráhangolódás jegyében telik, szombaton pedig a vendégek elindulnak a hegyekbe, ahol kezdeték veszik a munkálatok.

  Mielőtt nyugovóra térnek, a látogatókat tábortűzben sült ételeket fogyasztanak, és akár rövid éjszakai túrát is tehetnek. Másnap szintén tábortüzes étkezéssek indul a nap, majd túra következik, és visszatérés a főhadiszállásra.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!