Varázslatos jégkastélyok nyílnak az Egyesült Államokban és Kanadában

A nemes egyszerűséggel csak Ice Castles (Jégkastélyok) névre keresztelt vállalkozás 2011 óta építi téli csodaországait a tengerentúlon. A történet azzal kezdődött, hogy Brent Christensen saját udvarában húzott fel egy mini jégvárat. A lenyűgöző alkotás olyannyira elnyerte hat gyermekének tetszését, hogy úgy döntött, emeli a tétet és hat helyszínre bővíti a kínálatot - adta hírül a Travel and Leisure.

Jégkastély EdmontonbanForrás: Mack Male.mack/paramagnus.com/mastermaq.ca/commons.wikimedia.org

"Noha az Ice Castles azóta sokat nőtt, küldetésünk továbbra is ugyanaz: hogy örömet, nevetést és felejthetetlen téli emlékeket ajándékozzunk" - szól a cég hitvallása.

Idén a coloradói Dillonban, a minnesotai New Brightonban, a New Hampshire-i North Woodstockban, a wisconsini Lake Genevában, a utahi Midwayben és a kanadai Edmontonban nyílnak időszakos élménytelepek, ahol jéglabirintusok, fényshow és még sok minden más vár a látogatókra.

Az eltérő helyi adottságoknak köszönhetően minden egyes jégvár felépítése teljesen egyedi. Még nem lehet tudni, mikor nyitnak a kastélyok, erről Instagram-oldalukról tájékoztatják az érdeklődőket, ahol még több kép látható a mesebeli helyszínekről is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek