Horvátországban bringázna? Ezt az új interaktív térképet szeretni fogja!

  A horvátok nem is tagadhatnák, hogy egyre jobban igyekeznek országukba csalogatni az egészséges életmód és a mozgás szerelmeseit, de főleg a kerékpárosokat. Az elmúlt időszakban ugyanis számos fejlesztés és kezdeményezés erről tanúskodott, mint például az ingyenes bringaszállítás is.

  Egyre könnyebb dolguk van a Horvátországban bringázóknak - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: bedrck

  Most egy interaktív térképet jelentettek meg, amelyen a fontosabb kerékpárutak láthatók, országos szinten. Az EuroVelo bicikliutak egész Horvátországot felölelik, és az új térkép rövid leírást is ad az utakról. Emellett az útvonalak letölthetők a különféle navigációs eszközökre megfelelő, KML és GPX formátumokban menthetők el.

  A térképet még folyamatosan egészítik ki számos információkkal, többek között a magassági szintekkel, és az olyan adatokkal, hogy hol találhatók a közelben pihenőhelyek.

  A közeljövőben a kisebb kerékpárutakat is megjelölik majd rajta, valamint az utak mellett található különféle vendéglátóipari létesítmények és felfrissülésre alkalmas pontokat is feltüntetik a térképen – írja a HrTurizam.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!