Ingyen szállítják a bringákat a vonaton az egyik horvát megyében

  A horvát Varaždin megyében egy nem mindennapi gesztussal kedveskednek a kétkeréken érkező túrázóknak: ingyenes utat biztosítanak a bicikliknek a vonaton.

  Kerékpáros túra az erdőbenForrás: Pixabay / Készítette: Free-Photos

  A helyiek fontosnak tartják a környezetbarát kerékpáros kultúra fejlesztését, ezért is döntöttek úgy, hogy ha valaki bicajjal vált jegyet a vonaton, a kétkerekűnek ajándékba adják az utat.

  Varaždin jelenleg az utolsó pontja az egyik legszebb és leghosszabb kerékpáros útvonalnak, a Dráva torkolatáig vezető szakasznak. Több mint 200 ezer kerékpár halad át ezen az útvonalon évente, és ezek nagy része integrált szállítást használ, amely lehetővé teszi a sokkal szélesebb körű utazást – írja a horvát HrTurizam idegenforgalmi magazin. Tehát bátran induljanak két keréken is Horvátországba, ahol egyre komolyabb a kerékpáros-kultúra.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!