Mostantól elektromos bringát is bérelhet ebben a horvát városban

  Kellemes meglepetés várja a kerékpározás szerelmeseit Horvátországban: sétálás helyett két keréken is bejárhatják a kiszemelt úticélokat Pazin környékén, még ha nem is vittek magukkal bringát a nyaralásra. A városban ugyanis mostantól e-bringa kölcsönzésre is van lehetőség, ezeken a pontokon töltőket is telepítettek.

  E-bringások a tengerpartonForrás: Shutterstock / Készítette: moreimages

  A látogatók figyelmébe ajánlják Közép-Isztria kerékpáros útvonalait tartalmazó térképét, amelyen a fő látnivalókat is bejelölték a túrázók számára. A térképen megtalálhatóak a kulturális és természeti nevezetességek, valamint a vendéglátó-ipari létesítmények is.

  A rendszer használata teljesen automatizált, tehát a felhasználás és a számlázás a QR-kód beolvasásával történik, kártyával lehet fizetni okostelefonon keresztül és a felállított automaták segítségével.

  Kerékpárt minden nap 6 és 20 óra között lehet bérelni, de a nap 24 órájában lehet visszaszolgáltatni.  

  Egy kerékpár kölcsönzésért egy óra hosszára 20 kunát, hét órára 120 kunát, teljes napra pedig 200 kunát kell fizetni – tudtuk meg a horvát HrTurizam turisztikai hírportál cikkéből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!