Biztonságos túraútvonalat kap a montenegrói Jaz-strand

  Újdonságokkal turbózzák fel a montenegrói Jaz-strandot, ezzel is igyekeznek minőségibbé és biztonságosabbá tenni az ide érkező turisták nyaralását. Július végén bejelentették, hogy a Jaz strand hátsó részén mintegy 370 méter hosszú túravonalat építenek majd ki - írja a Montenegrói RTV hírportál.

  A Jaz strand madártávlatbólForrás: Shutterstock / Készítette: mnf74

  A felújítás magába foglalja a burkolatot, a felszerelést és a kertészeti tereprendezést is, valamint a közvilágítási oszlopok javítását. Így ha esti sétához támadna kedvünk, nagyobb biztonságban érezhetjük majd magunkat. Ezen felül a padok és hulladékgyűjtők javítását és újak telepítését is tervezik.

  Munkálatok lesznek a Pržno sétány területén is, pontosabban a „Maestral" szállodakomplexum nyugati végétől a Pržno strand keleti végéig tartó szakaszon. Az illetékesek bíznak abban, hogy a felújítást követően biztonságosabb és szebb kikapcsolódást tudnak biztosítani vendégeik számára.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!