A montenegrói Kolašin a hegyi turizmust kedvelők mentsvára

  A montenegrói Kolašin, a hegyi túrázók szerelmeseinek egyik kedvenc úti célja lett az utóbbi időben, a Montenegrói RTV híréből pedig az is kiderül, hogy a helyi turisztikai szervezetek is elégedettek a látogatók számával.

  Mesés táj fogadja a túrázókatForrás: Shutterstock / Készítette: RIVstock

  A vendégek többsége külföldről érkezik, főleg Izraelből, Belgiumból, Franciaországból, az Egyesült Arab Emírségekből és Kínából. Emellett növekszik a Podgoricából és a tengerparti városokból érkező vendégek száma is.

  A Kolašinba látogató turisták elsősorban a hegyek szépségét élvezhetik, nyaralásukat pedig a Biogradska Gora Nemzeti Parkban vagy a botanikus kertben folytathatják.

  Az ide látogatók ráadásul a Bjelasici hegyen felvonón élvezhetik a gyönyörű tájat, emellett lehetőség van gyalogos- és kerékpártúrára, vadvízi evezésre és autós szafarira is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!