Van kedve a Vadasparkban éjszakázni?

  Márciusban és áprilisban is szervez Éjszakai Túrákat a Budakeszi Vadaspark. A napnyugta után induló túrákon az éjszakai állatok életmódját ismerhetik meg a látogatók.

  Péntek esténként, záróra után indul útjára a kaland a Vadasparkban, sok lakó pedig csak ekkor kezdi a „napot". Ilyenkor még az nappalról ismerős ösvények, épületek is egészen más képet mutatnak, szokatlanok a zajok is: horkantások, kaparászások töltik meg a sötétséget.

  A kép illusztrációForrás: Sponchia/Pixabay

  A szakvezetéssel egybekötött éjszakai kalandon bárki részt vehet, akit érdekel egy ilyen különlegesebb program, áll a Budakeszi Vadaspark sajtóközleményében. Előre be kell jelentkezni a kiválasztott időpontra a Vadaspark honlapján, valamint szükség lesz zseblámpára és valamilyen kényelmes, meleg öltözékre is.

  Az Éjszakai Kalandtúrák időpontjai:
  2019. március 8., 15., 22., 29.
  Gyülekező a Főbejáratnál 17:45-től. A program 18.00 órakor kezdődik és 21.00 óráig tart.

  2019. április 5., 12., 19., 26.
  Gyülekező a főbejáratnál 18:45-től. A program 19.00-kor kezdődik és kb. 22.00 óráig tart.

  Egy-egy csoport maximum 50 fős lesz, a gyerekjegy (2-14 éves korig) 1200 forintba, a felnőtt jegy 2600 forintba kerül. A jegyet a helyszínen lehet megvenni, a túrák indulása előtt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!