Akár cápákkal is aludhat márciusban a Pécsi Állatkertben

Izgalmas vizes programokkal várják a látogatókat a Pécsi Állatkertben márciusban, amikor nemcsak Akváriumi Keringő és Állatkerti Pizsamapartit tartanak, de a víz világnapja alkalmából külön rendezvénnyel készülnek.

Március 7-én folytatódik a tavalyi Akváriumi keringő rendezvénysorozat a Pécsi Állatkertben, de ezúttal nemcsak a babákat és az anyukákat várják, hanem bárkit, aki szereti a zenét – írják a Pécs Zoo honlapján.

Muzsika mellett ismerkedhetnek meg a tengeri élővilággalForrás: Pécs Zoo

Aki ezen a napon sétálgat az állatkertben, igazi relaxációs akváriumlátogatásban lehet része, ugyanis komolyzene kíséretében gyönyörködhetnek a tengeri élővilágban – a Pannon Filharmonikus zenekar művészeinek muzsikáját hallhatják élőben.

A szervezők eredetileg kisbabáknak és kismamáknak találták ki a zenés állatkerti látogatást, de most a nagyobb gyerekekre és a felnőttekre is kiterjesztették. A zenés akváriumlátogatás március 7-én, 16 órakor kezdődik, a gyerekeknek a belépő ezer forintba kerül, a kísérő felnőttek pedig 500 forintért válthatnak jegyet.

Fekete-úszójú szirticápaForrás: Pécs Zoo

Aki izgalmasabb családi kalandra vágyik, annak március 9-én és 10-én érdemes jegyet váltani. Az Állatkerti Pizsamaparti- Aludj a cápával! elnevezésű program során a gyerekeknek egyedülálló módon nyílik lehetőség eltölteni egy éjszakát az állatkertben: a kicsik szüleikkel együtt a nagy, cápás akvárium mellett térhetnek nyugovóra, ráadásul az este során számos titkos érdekességre is fény derül. A családi kalanddal kapcsolatos tudnivalókat, ide kattintva olvashatja el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek