Bécs a bringásoké lesz március végén

  Ausztria legnagyobb bringás összejövetelét tartják Bécsben március 30-án és 31-én. Az Argus Bike Festivalon több tucat kiállító lesz.

  Az Argus Bike Festivalt a Bécsi Városháza előtti téren rendezik meg március utolsó két napján. Összesen körülbelül száz kiállító vesz részt a rendezvényen, ahol a legújabb kerékpármodellek, trendek és kiegészítők mind megtalálhatóak lesznek, áll az esemény sajtóközleményében.

  Argus Bike FestivalForrás: Peter Provaznik/Argus Bike Festival

  Lesz street food, bemutatók és ki lehet próbálni a legújabb elektromos bringákat is. Plusz lehet válogatni a bolhapiacon, megnézni, hogy miért is akkora sláger az összecsukható kerékpár, és, hogy milyen csomag, vagy épp gyerekszállító megoldások vannak a piacon.

  Ezalatt folyamatosan zajlanak a különféle programok, többek között a fesztivál egyik elmaradhatatlan eseménye a RADpaRADe - tavaly 12 ezren tekertek végig Bécsen a rendezvény keretében. Az esemény részletes programja és a RADpaRADe útvonala itt található.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!