Ezekre a helyekre kellene nagyon bringatároló Budapesten

  Még mindig kevés a fővárosban a biciklitároló, ezért a Magyar Kerékpárosklub összegyűjtötte azokat a helyszíneket, ahol a leginkább pótolni kéne a hiányosságokat. Összesen 150 helyszínt jelöltek meg, áll a Kerékpárosklub közleményében.

  Forrás: Pexels/Pixabay

  Bár a Bubi indulása óta sokkal több helyen lehet lezárni a bicókat, ez még mindig nagyon kevés. Pusztán azzal is lehetne növelni a biciklivel járók számát, ha több olyan helyet biztosítanának nekik, ahova biztonsággal le tudják rakni a járgányukat. A realitás sok esetben valamilyen félmegoldás szokott lenni (padok, csövek, facsemeték), ez azonban senkinek nem hozza meg a kedvét ahhoz, hogy két keréken induljon el valahova.

  A javasolt helyszíneket egy térképen is összegyűjtötték, ezek mind olyan tömegközlekedés csomópontok, szórakozóhelyek, közintézmények melletti területek, ahol minden nap sokan megfordulnak, jellemzően biciklivel is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!