Csúszdával szerelik fel a Jeli Arborétumban épülő lombkoronasétányt

  Közel 130 méter hosszú lombkorona sétány épül a Jeli Varázskertben, az óriások erdejében, ahol a látogatók tíz méteres magasságból ismerhetik meg a Sziklás-hegységben honos fenyőritkaságokat – olvasható a Szombathelyi Erdészet Zrt. weboldalán.

  Ez a látványtervForrás: Szombathelyi Erdészeti Zrt.

  Az arborétumban a mamutfenyők, óriás jegenyefenyők, hemlokfenyők lombjában tett séta közben megfigyelhető lesz a Vasi-hegyhát madárvilága, de a lombok között szerezhető élményeket egy kanyargós csúszdával is gazdagítják a látványterv szerint. A sétányhoz egy akadálymentesített völgyhíd is tartozik, melyen kerekesszékkel és babakocsival is lehet majd közlekedni. A fák közé épített túraútvonal május közepén nyílik meg a látogatók előtt.

  Már épül!Forrás: Szombathelyi Erdészeti Zrt.

  Ha még több, ráadásul ingyenes bejárható lombkorona tanösvényre is kíváncsiak, akkor kattintsanak ide, mutatunk még néhány klassz helyet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!