Egy dán erdőt spirál formájú lombkorona-ösvénnyel dobnak fel

  Nem csak a kirándulók, az instagram-rajongók is imádni fogják azt a dán lombkoronaösvényt, mely hatszáz méter hosszan kanyarog majd.

  A Koppenhágától egyórányira délre elhelyezkedő újítás negyvenöt méter magasságba kalauzolja majd fel a látogatókat – írja a Condé Nast Traveler. A Gisselfeld Klosters Skove nevű természetvédelmi terület Haslev város mellett található. A kirándulók több ösvény felől közelíthetik meg a körte alakú objektumot – az egyik ösvényen egy madárházat is útba ejthetnek. 

  A The Treetop Experience ("Facsúcs-élmény") munkanevű projekt érdekessége, hogy az alsóbb szinteken az erdő fiatal tagjait ismerhetjük meg, míg a tetején már a legidősebb fák szintjére érkezünk. Az ösvény 7750 padlódeszkájának mindegyike a helyi erdőkből került ki. A spirál alakú ösvény egy élménypark része lesz, és a tervek szerint még 2018-ban átadják. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!