Videó: Cápát fogott a floridai horgász, kis híján megölte az állat

Cápatámadás következtében válságos állapotba került egy férfi Floridában, aki a napokban horgászat közben súlyos harapást szenvedett a jobb alkarján.

Nem hagyta magát kifogni a cápa, súlyosan megsebesítette a horgászt - illusztrációForrás: Shutterstock/Martin Prochazkacz

A negyvenes éveiben járó férfi egy hajón tartózkodott a Jacksonville-től északra fekvő Fernandina Beachnél és horgászat közben kifogta a cápát, majd visszadobta a vízbe, miután az megharapta a jobb karját – írja a nypost.com.

A rendőrség tájékoztatása szerint a halászt kritikus állapotban szállították a helyi kórházba, de várhatóan életben marad.

A Nassau megyei seriff hivatal tengeri egysége 11 óra 15 perckor kapott segélyhívást, és amikor a hajóhoz értek, azt látták, hogy a férfi sok vért vesztett. Videós összeállítás is készült a tragédiáról:

Ugyancsak Floridában történt egy hete, hogy felesége szeme láttára falt fel a cápa egy vízbe csobbanó férfit. Áprilisban pedig arról írtunk, hogy derékig érő vízben ragadott magával a cápa egy brit nyaralót Tobagón.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek