Filléres európai utazások busszal? Igen!

Szeretnél egy szuper, de pénztárcabarát nyaralást Olaszország történelmi városaiba, koktéloznál a Horvát tengerparton, esetleg Prága óvárosát és söreit fedeznéd fel? Ezek a gyönyörű úti célok mind elérhetők busszal, kedvező árakon, mutatjuk mennyiért.

Kedvező áron eljuthatsz a horvát RiviéráraForrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 xbrchx/Shutterstock. No use without permission./Xbrchx

Szívesebben költenél múzeum-vagy strandbelépőkre, finom ételekre és italokra a csillagászati repülőjegyek helyett? Van egy jó hírünk, a FlixBus járataival jóval olcsóbban eljuthatsz nyaralni, mintha autóval vagy repülővel mennél.

Csehország romantikus fővárosába, Prágába például egy felnőtt 14.835 forintért juthat el Budapestről, miközben egyetlen helyen áll meg a járat, a csehországi Jihlavában.

A szomszédos Bécsbe csupán 7753 forintból juthat el egy felnőtt. Ez olcsóbb, mint a vonat, így biztosan több költőpénzed marad.

Pozsonyt 12249 forintért fedezhetjük fel, míg Mozart szülővárosát, a festői hegyekkel körbeölelt Salzburgot 15.834 forintért.

SalzburgForrás: Leonhard_Niederwimmer/Pixabay

Horvátország fővárosába egy felnőtt 15696 ezer forintért vehet jegyet a légkondicionált buszok valamelyikére. De ha a Plitvicei-tavakhoz szeretnénk eljutni, már jobban a zsebünkbe kell nyúlnunk, a jegy ugyanis 35549 ezer forint fejenként. A mesés tengerpartiPulába viszont kedvezőbb áron, 24615 forintért juthatunk el. Sibenikbe pedig még ennél is olcsóbban, 15 ezer forintos jeggyel utazhatunk.

A Plitvicei-tavak is népszerű úti célForrás: Travelo/Cserháti Szilvia

Velencébe 22 ezer forintért juthatunk el, hogy aztán a turistaadó befizetése után élvezhessük a gondolázás örömeit. Milánóba, a divat egyik fellegvárába 25686 forintért visz el a FlixBus, míg a reneszánsz legszebb városába, Firenzébe 36700 forintba kerül a jegy.

Kedvcsináló videó Firenzéhez:

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek