Aligátor járt egy floridai Starbucksnál, egy másik egy lakónegyedben sétálgatott

Úgy tűnik, Floridában még az aligátoroknak is szükségük van a reggeli kávéra. A North Port i floridai település tűzoltóságát ugyanis a napokban azzal riasztották a városban lévő Starbuckshoz, hogy egy aligátor jelent meg a kávézónál szombat reggel. A tűzoltóság Facebook-on közzétett fotóin ez a hüllő látható, amint az üzlet közelében sétál, majd ahogy elszállítják. 

A tűzoltók a rendőrség segítségével együtt befogták a hüllőt és biztonságosan áthelyezték egy közeli tóba, a North Port 81-es tűzoltóállomás mögött. Az aligátor szabadlábon engedése közben személyi sérülés nem történt.

Ki gondolta volna, hogy a reggeleink ilyen vadul telhetnek? Ne feledjétek emberek, még a reggeli kávéért futás során is mindig számítsatok a váratlanra! – írják a Facebook-bejegyzésben.

Éppen egy hónapja számoltunk be a hírről, hogy a floridai Sarasotában egy nő éppen tévézett, amikor egy hatalmasra nőtt aligátor behatolt a házába. Az óriási hüllőt aztán bekerítették, elfogták és egy hüllőfarmra vitték

Floridában tehát nem ritka eset, hogy aligátorok bukkannak fel az utcákon, tereken, parkokban. Nem úgy a dél-karolinai Charlestonban, ahol egy nő nem akart hinni a szemének, amikor május 2-án észrevett egy aligátort, amint az egyik lakónegyedben békésen sétálgatott. Nézzétek!

(Borítófotó: robertharding via AFP/Ethel Davies/Ethel Davies - illusztráció)

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek