Egy floridai nő éppen tévézett, amikor váratlan vendég érkezett hozzá

Bekerítették, elfogták és egy hüllőfarmra vitték azt a hatalmasra nőtt aligátort, amely behatolt egy nő házába a floridai Sarasotában. Mary Hollenback ugyan hallotta, hogy dörömbölnek az ajtaján, de ilyen ijesztő vendégre nem számított.

„A kanapémon ültem késő délután. Csak tévét néztem, amikor hallottam, hogy zörögnek a bejárati ajtómon. Azt hittem, valaki tévedésből próbál bejönni, és arra gondoltam, hogy valószínűleg elnézte az ajtót, mert ilyesmi szokott történni. Mire felkeltem és az ajtó közelébe mentem, az aligátor már bent volt" – mesélte.

Florida egyik legfőbb természeti nevezetessége a térségben őshonos mississippi aligátor, melyből a becslések alapján mintegy 1,3 millió példány él az USA délkeleti államában - illusztrációForrás: Shutterstock/Mia2you

Két gondolat futott rajta végig, amikor meglátta a nem kívánatos vendéget. Az egyik: „Istenem, egy aligátor van a házamban", a második pedig: „Istenem,  egy aligátor van a házamban; hogyan fogok megszabadulni tőle?" – mesélte Ms. Hollenback a Fox WTVT hétfői műsorában. A több mint két méter hosszú aligátort a Sarasota megyei seriff hivatal és a Floridai Hal- és Vadvédelmi Bizottság helyettesei fogták el, és a farmra vitték – írja a washingtontimes.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek