Vess egy pillantást Ázsia legfantasztikusabb kirándulóhelyeire!

Ázsia lenyűgöző földrajzi sokszínűsége és gazdag kulturális öröksége számtalan fantasztikus kirándulási lehetőséget kínál a természet szerelmeseinek. Ha az aktív kikapcsolódás és az elbűvölő tájak felfedezése vonz, akkor tarts velünk, bemutatunk öt fantasztikus természetközeli helyszínt!

Khao Yai, Thaiföld

A Khao Yai Nemzeti Park Thaiföld egyik legnagyobb és leglenyűgözőbb természeti rezervátuma. Ebben a buja dzsungelben sétálva találkozhattok majmokkal, elefántokkal és ritka madárfajokkal is. A park számtalan túraútvonala olyan kalandokat ígér, amelyek során felfedezhetitek a trópusi erdők rejtett szépségeit.

Suwat vízesés, Khao Yai Nemzeti Park, ThaiföldForrás: Shutterstock/C/24Novembers

Lombok, Indonézia

Bár a mostanában elképesztően felkapott Balihoz közeli Lombok sokak számára még mindig rejtett gyöngyszem, azonban a sziget mesés tájakat és kalandokat kínál, aamik csak arra várnak, hogy felfedezzük őket. A Rinjani-hegység vulkáni csúcsa magával ragadó túraútvonalakat kínál a merész túrázók számára, miközben a gyönyörű tengerparti strandok tökéletes helyszínt nyújtanak a pihenésre, barnulásra és a vízi sportok kipróbálására.

Rinjani-hegység, Lombok, IndonéziaForrás: Shutterstock

Hakone, Japán

Hakone azok számára ideális célpont, akik szeretik a japán kultúrát. Ez a festői terület a Fuji-hegy lábánál fekszik, és híres vulkanikus forrásairól, csodálatos tavairól és hagyományos termálfürdőiről. A közeli hegyek tökéletesek arra, hogy felfedezzük őket, ezt pedig túraútvonalak is segítik, amelyeken keresztül látogatást tehetünk a régi japán szentélyekben.

Fudzsi hegy Hakone városábólForrás: Shutterstock/Florian Augustin

Ooty, India

Az Ooty egy varázslatos hegyvidéki város az Indiai-félsziget déli részén, ahol a zöldellő dombok és völgyek filmbeillő látványt nyújtanak. Sétálhatunk az ezeken átívelő útvonalakon, miközben a friss hegyi levegő és a vidék békés atmoszférája teljes mértékben feltöltődést biztosít számunkra. Szó szerint a nyugalom szigete!

Ooty, IndiaForrás: Shutterstock/Sumit.Kumar.99

Dalat, Vietnám

Dalat egy bájos hegyvidéki város Vietnámban, amit a zöldellő dombok és a hatalmas vízesések valódi paradicsommá tesznek a természet szerelmesei számára. A környező erdők és hegyek számtalan kirándulási lehetőséget hordoznak magukban.

Pongour vízesés, Dalat, VietnámForrás: Shutterstock/Percivaljunichiromannino

Ha megtetszettek Ázsia gyöngyszemei, az Agoda.com cikkében még több ezekhez hasonló helyszínt találhattok.

Forrás: Agoda.com

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek