Videó: Privát szobákat alakítottak ki Japán legfényűzőbb éjszakai buszjáratán

Dream Sleeper néven ismert a japán Oszaka és Tokió között közlekedő éjjeli buszjárat, ami minden elképzelést felülmúl. Bár első ránézésre nem tűnik sokkal nagyobbnak az átlagnál, viszont 11 „magánszobát" foglal magába, ahol az utazó elszigetelődhet és nyugodtan aludhat. Nézzétek!

Az egyik ilyen helyiségbe belépve úgy érezheti magát az utas, mintha egy első osztályú repülőgép kabinjában utazna. Menet közben a puha plüss, ággyá alakítható fotel melletti nagy ablakon keresztül lehet gyönyörködni a tájban. Víz, harapnivalók és fejhallgató is biztosított, valamint USB-portok is találhatók az elektronikus eszközök töltéséhez. Természetesen az utasok számára mosdókagylóval felszerelt mellékhelyiség is rendelkezésre áll.

A jegy ára egy útra 18-20 ezer japán jen (kb.43-48 ezer forint), az utazás időtartama pedig körülbelül nyolc óra, ami egy ilyen helyen biztosan könnyen kibírható, ha azt is figyelembe vesszük, hogy az utazás főként éjszaka történik.

Amitől ez a járat újfent különbözik egy hagyományos busztól: ahogy a videóban is látható, a sofőr belépés előtt minden utast megkér, hogy vegye le a cipőjét és váltson át a benti papucsra – írja a traveller365.com.

(Borítófotó: YouTube.com)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek