Komoly veszélyek leselkedhetnek a női turistákra Indiában, ez a blogger így járt

Sajnos nagyon szomorú példa az Indiában a nőkre leselkedő veszélyekre a spanyol-brazil nemzetiségű turista esete, akit miközben férjével körbeutazta a világot, szexuális bántalmazás ért az indiai Dumka közelében. Ő az első külföldi, aki csoportos erőszak áldozata lett Indiában – írja a euronews.com.

A hátizsákos, sátras utazások egyáltalán nem veszélytelenek Indiában - illusztrációForrás: unsplash.com

A férjével kerékpáron utazó turistát állítólag csoportosan megerőszakolták március 1-ről 2-ra virradó éjszaka az indiai Jharkhand állam Dumka körzetében, amely ismert turisztikai célpont. Az áldozat kerékpáros kiránduláson vett férjével Bhagalpuron keresztül Nepálba és Dumkában álltak meg, amikor a bántalmazás történt. A pár a Hansdiha piac közelében, egy félreeső helyen verte fel a sátrát.

Amíg a nő aludt, több környékbeli fiatal betört a sátorba, és megerőszakolták – állítja a komoly követőbázissal rendelkező utazó bloggerként tevékenykedő nő, a helyi rendőrségen tett feljelentésében.A rendőrök a kora reggeli órákban érkeztek a helyszínre, és három embert letartóztattak, egy másik tisztviselő viszont hét-nyolc fiatal részvételéről beszélt. A bántalmazást követően a nőt a Saraiyahat Közösségi Egészségügyi Központba szállították orvosi kezelésre.

Ez egy elítélendő eset, és a rendőrség megteszi a megfelelő lépéseket. A bűnösöket nem kíméljük" – mondta Mithilesh Kumar Thakur, Jhajhand állam regionális minisztere reagálva a nemzetközi felháborodásra.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek