Ez a szálloda fizet, ha a nyaralásod alatt esik az eső

Szingapúrban évente átlagos 171 nap esik az eső, de egyik szállodája tesz azért, hogy az esőzés ne rontsa el vendégei nyaralását. Az InterContinental Singapore „Rain Resist Bliss" csomagja visszatéríti a vendég egy éjszakai tartózkodását, ha valamelyik tervezett tevékenysége meghiúsul az időjárás miatt.

Szingapúrban ugyan rengeteg eső esik, de ennek köszönhetően zöldell isForrás: Only France via AFP/ANTOINE LORGNIER/ ONLYWORLD.NET/Antoine Lorgnier

Az InterContinental azonban nem fogja minden egyes esőzéskor pénzesőben fürdetni a vendégeit. A szálloda közleménye szerint a jóváírás akkor teljesül, ha „az eső időtartama meghaladja a 120 percet bármely 4 órás blokkon belül, a nappali órákban."

A szálloda bizonyos kitételek mellett fizet, ha a vendégének az eső miatt kell a szobában kuksolniaForrás: singapore.intercontinental

A csomag ráadásul csak a lakosztályokban megszállókra vonatkozik, melyeknek ára 630 dollár felett kezdődik éjszakánként. A pénz utalvány formájában érkezik, amelyet egy héten belül el kell költeni az InterContinental Singapore szállodában, és a kapott összeg egy éjszakai tartózkodásnak felel meg a szobakategóriának megfelelően.

Eső esetén az Ázsiai Civilizációk Múzeumának meglátogatása, a Tiger Brewery sörfőzde bejárása és a Kinokuniya japán könyvesbolt felkeresése ideális program lehet – írja a CNN.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek