Videó: Lessetek be a megújult a párizsi Disneyland Hotelbe!

A varázslat visszatért a párizsi Disneylandbe: újra megnyitotta kapuit a Disneyland Hotel, amely az álmok és kalandok világába várja vendégeit. A Disneyland Hotel minden centiméterét felújították: a látványos előcsarnok, a szobák és a fényűző lakosztályok mind a varázslatos Disney-hangulat előtt tisztelegnek.

A megújult Disneyland Hotel újra várja szerencsés vendégeitForrás: AFP/Bertrand Guay

A Disneyland Hotel 487 szobája és lakosztálya teljesen átalakult. Rendkívüli eleganciával, minden igényt kielégítő kényelemmel és luxusszolgáltatással várják a vendégeket egy felejthetetlen élményt nyújtva.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathattuk az új Disneyland Hotelt, egy egyedülálló ötcsillagos szállodát" – mondta Natacha Rafalski, a Disneyland Paris elnöke. Nézzetek ti is körül!

Az 1992-ben épült szálloda lehetőséget kínál vendégeinek, hogy közvetlenül a szobájukból élvezzék a csodálatos kilátást a Csipkerózsika-kastélyra vagy a festői Fantasia Gardens-re. Ahogy lemegy a nap, lélegzetelállító panoráma nyílik a parkban, melynek a megvilágított kertek éjszakai látványa elbűvölő hangulatot kölcsönöz.

Az újítások itt még nem értek véget, bár még kicsit várni kell a Marvel Avengers Campus megnyitására, amely lélegzetelállító és izgalmas kalandokat ígér a látogatóknak. Hamarosan a Walt Disney Studios Park egy Jégvarázs témájú részleggel is előrukkol Elsával, Annával és a többi meseszereplővel – írja a siviaggia.it.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek