Megdőlt a világrekord: Íme a férfi, aki több mint 8 éven át minden nap elment Disneylandbe

Az ötvenéves Jeff Reitz megdöntötte a Disneylandbe járás világrekordját, azzal, hogy 2012 óta 8 éven át minden nap ellátogatott az anaheimi vidámparkba – olvasható az latimes oldalán.

Az egész úgy kezdődött, hogy a férfi akkoriban elvesztette az állását, és az ajándékba kapott éves Disneyland bérlettel gondolta, hogy megtöri az álláskeresés egyhangúságát és minden nap elmegy a parkba, hogy jobb kedvre derüljön. Aztán a 60. látogatása alkalmával úgy gondolta, hogy ebből valami több is lehet.

Reitz különös gondot fordított utazásainak nyilvántartására, blogot vezetett, képeket tett közzé a közösségi médiában, és 2012 óta minden parkolási bizonylatot megtartott látogatásairól. Ezt követően a férfi egyre népszerűbb lett, a látogatók egyre többen szelfiztek vele és már a park munkatársai is közeli barátként kezelték. Időközben a férfinek lett új állása, de így is sikerült beiktatnia, hogy minden nap, ha csak kis időre is, de elmenjen Disneylandbe.

A múlt héten a Guinness-rekordok könyve Reitz-et ismerte el a legtöbb egymást követő Disneyland-látogatás világrekorderének, aki a koronavírus járvány kezdetéig 8 évet, 3 hónapot és 13 egymás követő napot, az az összesen 2995 napot töltött a vidámparkban. Ez egy olyan rekord, amelyet nem valószínű, hogy más megdönthet, mivel a park újranyitása óta a napi látogatásokhoz regisztráció szükséges, hogy elkerüljék a nagy tömeget. Reitz ma még mindig gyakran látogat a parkba, és szívesen nosztalgiázik, de már nincs szezonbérlete.

(A borítókép forrása: Shutterstock/Konstantin Yolshin)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek