A világ 5 legkisebb hotelszobája

Az utazások során a szálláshelyek kiválasztása kiemelkedő fontosságú része az élménynek. Egyes kalandvágyó utazók azonban nemcsak a kényelemre és luxusra vágynak, hanem egyedülálló és különleges élményekre is. A következő szálláshelyek abban térnek el a megszokottól, hogy egészen aprók, de annál látványosabbak, és olyan kihívást jelentenek a vendégeknek, amelyre biztosan emlékezni fognak.

The Pod Hotel – Szingapúr

A Pod Hotel tökéletes azoknak az utazóknak, akik kicsi, ámde stílusos szállást keresnek. A "szobák2 egyedi kialakításukkal és modern dizájnjukkal kitűnnek a többi hotel közül. Csak egy ágynyi hely áll rendelkezésre, azonban az okos megoldásoknak köszönhetően nem érezzük semminek sem a hiányát. Kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy az itt szállást foglalók könnyedén felfedezzék Szingapúr izgalmas látnivalóit, tekintve, hogy a városközpontban található. 

The Pod HotelForrás: thepodcapsulehotel.com

Das Parkhotel – Németország

A Das Parkhotel Németországban egy olyan egyedi szálloda, amelyet maga a kreativitás és a fenntarthatóság ötvözete tesz különlegessé. A szobák átalakított betoncsövek, amelyekben különleges módon alakítottak ki egy-egy hálószobát. 

Das ParkhotelForrás:dasparkhotel.net

Ezek a kompakt, henger alakú szálláshelyek egyszerre szolgálnak kényelmes alvóhelyként és művészi installációként.

Hotel Not Hotel – Amszterdam

Ebben a hotelben a szobák olyanok, mintha elrejtett kincsek lennének. A legérdekesebb vonása talán az, hogy egyes szobák nem is szobák valójában, hanem a hotel területén található különböző tárgyakban rejtőznek.. 

Hotel Not HotelForrás: hotelnothotel.com

Ezek közé tartozik például egy régi villamos, egy könyvtári kisszoba a könyvespolc mögött, vagy egy Volkswagen busz, amelyekben egytől egyig igazi élmény lehet az alvás.

CityHub – Amszterdam

Amszterdam szívében található CityHub, egy modern és progresszív szálláshely, amely egyesíti a technológiát és a közösségi élményt. A CityHub egyedi hálószobái, vagy inkább "Hub"-jai, a modern dizájn és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát képviselik. A szobákban található okostelefon segítségével a vendégek testre szabhatják a környezeti fényeket, a zenelejátszást és még számos egyéb funkciót. 

CityHubForrás: cityhub.com

A szálloda közösségi tereit kifejezetten arra tervezték, hogy a vendégek könnyen találkozhassanak más utazókkal, akár egy ital mellett vagy a közös területeken szervezett eseményeken.

Capsule Inn – Oszaka

Ez a japán hotel a vendégeket egyedi alvókapszulákban helyezi el. Ezek a kapszulák kényelmesen biztosítják az alváshoz szükséges teret, miközben a hotel számos közösségi teret kínál, ahol a vendégek találkozhatnak, vagy csak ücsöröghetnek.

Capsule InnForrás: hotels-in-osaka.com

A Capsule Inn Osaka modern dizájnja és funkcionális elrendezése vonzza azokat, akik hatékony megoldásokat keresnek az éjszakai pihenéshez. Azonban ez az ahely, ahol még annak is előjöhet a klausztrofóbiája, akinek nincs is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek