A világ legjobbjai közé választották ezt a hazai vidéki luxushotelt

A görög fővárosban rendezték meg a 17. World Luxury Awards gálát, amelyen díjesővel ismerték el a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa értékeit. Idén nemcsak a világ legjobb spa-jának, de az év legjobb vidéki luxushotelének is megválasztották – olvasható a szálloda weboldalán.

Forrás: Spirit Hotel Thermal Spa*****/Facebook

A Spirit Hotel 2008-ban nyitotta meg kapuit, tulajdonosai mindig is nagy hangsúlyt fektettek a modern, esztétikus, egyben pihentető környezet és az egyedülálló élményeket biztosító spa kialakításra. A sárvári hét tó partján található szállodát fennállása során eddig is számos rangos nemzetközi és hazai díjjal ismerték el, mindezek megkoronázása, hogy a World Luxury Awards szigorú feltételrendszere szerint is.

Forrás: Spirit Hotel Thermal Spa*****/Facebook

A hotel 2023-ban nagyszabású átalakításon esett át, aminek köszönhetően a 220 szoba és lakosztály minden vendégigényt maximálisan kiszolgál.

Az öt különböző szobatípust eltérő színvilággal és stílusjegyekkel ruházták fel, hogy mindenki megtalálja a számára legotthonosabb és legkomfortosabb helyet az elvonulásra. A természetességet és nyugodt pihenést támogató enteriőrrel és az olyan fejlesztésekkel, mint a magas alvásminőséget, a kényelmet és az elektroszmog mentességet is biztosító infrastruktúra, egyedülállóan személyes tereket alakítottak ki a vendégek számára.

Forrás: Spirit Hotel Thermal Spa*****/Facebook

A szállodához tartozó 10 ezer m2-es, 22 medencés fürdőkomplexum egyik különlegessége a ház 1054 méteres mélységből feltörő saját gyógyvize. Emellett a 9 különböző szaunakabin és az autentikus török hamam járul hozzá a feltöltődéshez, a száznál is több gyógyászati, wellness- és szépészeti kezelés pedig a kellemes ellazuláshoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek