Tipp: Ebben az időpontban mutat legszebben az Eiffel-torony

A lenyűgöző Eiffel-tornyot, másnéven Iron Ladyt, minden Párizsba látogatónak kötelező látnia. Ezt sokan meg is teszik, hiszen a becslések szerint évente 7 millió ember keresi fel. Párizs ékszere minden napszakban csodálatos, de ha a különleges ragyogását szeretnénk látni, akkor érdemes fontolóra vennünk az éjjeli látogatást.

Ahogy sötétedik, úgy lesz egyre látványosabb a torony világításaForrás: Kevin Phillips/Pixabay

Ugyanis minden este napnyugtától kezdődően az Eiffel-torony gyönyörű arany fényt bocsát ki, ami csodás látványt ígér, ám óránként egy különleges fényjátékkal is megörvendeztet bennünket, amikor is, az emlékmű öt percig „szikrázik". Leírhatatlan, milyen gyönyörű látványt nyújt a gigantikus méretekben világító fényáradat.  

 Az Eiffel-torony megvilágítása hajnali 1-kor ér véget, ám még az azt megelőző percekben, a teljes sötétedés előtt utoljára még egyszer felragyog. Ez az éjjeli fénypompa különösen lenyűgöző látvány, mert bár az aranyszínű fények kialszanak, ám a pezsgő csillogás még percekig extra látványos hangulatot ad a türelmes várakozóknak. – tudtuk meg a huffpost.com oldaláról.




 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek