Először kiadó a Moulin Rouge titkos szobája, mindössze 1 euróért

Párizs népszerű Montmartre negyedének szívében található a Moulin Rouge. A kabaré-előadásairól híres mulatóhely szélmalmát – amely az épület tetején foglal helyet – még soha nem nyitották meg a nagyközönség előtt. Egészen mostanáig – írja a nypost.com.

Először lehet bekukkantani a szórakozóhely tetején álló vörös malombaForrás: Sputnik via AFP/Viktor Onuchko

A híres mulatóban – amelynek eredetijét 1889-ben építettek fel a hely vidéki eredetére utalva, majd három évtizeddel később egy tűzvész után újjáépítettek – egy hihetetlen, titkos szoba kerül bemutatásra, amely bérelhető lesz az Airbnb-n keresztül. A szerencsések nemcsak bepillanthatnak majd a mesebeli nevezetesség bársonyfüggönyei mögé, hanem hagyományos francia háromfogásos ételt is fogyaszthatnak, miközben megtekintik a Moulin Rouge egyik elismert előadását. A színpadon a show szereplőivel is lesz lehetőségük közös képeket készíteni, és mindezt összesen csupán 1 euróért tehetik meg.

A tartózkodás házigazdája Claudine Van Den Bergh főtáncos, aki szerint az élmény "a vendégeket abba a korszakba repíti, amelyben ez az időtlen kabaré megszületett".

Sajnos ez a hihetetlen élmény csak néhány szerencsésnek adatik majd meg, mivel június 13-án, 20-án és 27-én mindössze három, egyéjszakás szállást kínálnak.

Az Airbnb a 19. századi francia történésszel, Jean-Claude Yonnal együttműködve hitelesen újította fel a szélmalmot egy Belle Époque (századfordulós, a 19-20. század fordulójának korszakát nevezik így) ihletésű budoárrá alakítva azt, pontosan úgy, ahogy az a kabaré fénykorában kinézhetett.

"A Belle Époque korszaka a francia kultúra és a művészetek virágzásának időszaka volt – és ennek a korszaknak a Moulin Rouge-nál nincs ikonikusabb látnivalója" – mondta Jean-Claude Yon.

"Ez a titkos szoba a kabaré híres szélmalmában úgy lett kialakítva, hogy a vendéget egy hiteles utazásra vigye vissza az időben, hogy megtapasztalhassa a művészetek és az élvezetek francia fővárosát a történelem egy adott pillanatában."

Május 17-én, kedden 19 órakor indítják a fogalást. A vendégek június 13-ra, 20-ra, és 27-re bérelhetik ki a vörös malmot az airbnb oldalán. A szerencséseknek egy életre szóló élményben lehet részük, így érdemes próbát tenni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek