Robert De Niro után Anne Hathaway színésznőnek lett elege a reklámfilmekből

Tavaly, 2021-ben Roger Federert nevezték ki a svájci turizmus márkanagykövetévé. A 20-szoros Grand Slam-bajnok elsőként Robert De Niróval készített egy nagyon humorosra sikeredett reklámfilmet, amelyben felkérte a filmsztárt, hogy szerepeljen egy Svájcot népszerűsítő filmben. De Niro azonban elutasította a felkérést, mert szerinte Svájc tiszta, lenyűgöző és gyönyörű hely, de neki azért nem tetszik, mert ott nincs dráma, márpedig ő arra építi a színészi munkáját. Mutatjuk ezt is, és az új kisfilmet is!

A legújabb, Svájci Grand Tour-t reklámozó filmben Federer ismét egy híres hollywoodi sztár oldalán látható. A reklámfilmben Anne Hathaway mellett üldögél egy vágószobában, ahol az elkészült svájci reklámspot végső változatát vetítik.

A kisfilm csodálatos, a helyszínek lenyűgözőek, csakhogy egyik filmkockán sem látható a két híresség. A festői Furka-hágót bemutató jelenetekben is csak egy mini autót látunk keresztülsuhanni a tájon. A megjelenés teljes hiánya kiborítja Federert és Hathawayt, így kénytelenek megkérdezni, miért nincsenek benne a filmben, ha ők a reklámarcai.

A rendező erre egy bóknak is beillő magyarázattal szolgál, ami szerint a kettejük közti kémia olyan vibráló volt a felvételeken, hogy elvonták a figyelmet a fenséges tájról. De a kivágás végül egy remekművet hozott létre.

Az egykori világelső ezután azon tanakodik a színésznővel, hogy akkor miért kellett 22-szer felvenni azt, ahogy a gleccseren ugrálnak, vagy szinkronúsznak a Grand Tour egyik tavában. A reklám végefelé Anne Hathaway azt javasolja, hogy tartsanak egy kis szünetet, majd tájékoztatja a 20-szoros Grand Slam-győztest, hogy nem fog megjelenni a következő hirdetésében, és inkább Meryl Streepet keressék legközelebb. Federer szerint ő nem vállalta.

A reklám valódi szlogenje a film legvégén hangzik el, amikor a sztárok már egyáltalán nem takarják ki a látképet: "Anne és Roger kemény munkával tanulták meg, hogy senki sem tudja beárnyékolni a Grand Tour szépségét Svájcban"  – írja a firstsportz.com. Hogy melyik lett a jobb és humorosabb videó, a korábbi vagy a mostani, mindenki döntse el saját maga.

Címlapkép: YouTube.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek