Fantasztikus, színes fényekkel világították be ezt a svájci erdőt

A Broye Luminis Fényfesztivált most rendezik meg először, de a szervezők nem aprózzák el a dolgokat, ugyanis a Lully-ban található erdei utat 9 napon át világítják meg esténként különböző színes lámpákkal. A végeredmény pedig nem csak egy sima fényfestés, hanem az erdő átalakulása egy fantasztikus mesevilággá, ahol gyerek és felnőtt éppoly örömmel sétálgathat. Ha rákattintanak a galériára, láthatják miért biztos, hogy nem ez lesz az első és utolsó ilyen fényfesztivál a vidéken.

A képre kattintva galéria nyílik!Forrás: MTI/EPA/Keystone/Laurent Gillieron

A pontos helyszín az Estavayer-le-Lac-ban működő Rose de la Broye étterem közelében húzódó Faye erdő egy kilométeres sétaútja. Amint lemegy a Nap, a fák törzseit és lombjait, az egyes fák közti ürességet, a bokrokat, az utat és a felállított tereptárgyakat különböző fények világítják meg, majd megszólal a hangulathoz illő zene és a dallamok beterítik a vidéket. 

Az erdő szívében elsuttogott meséket is hallhatnak a látogatók, és karácsonyi illatok is szállíngóznak a levegőben. Esténként pedig mini zenei fesztiválok várják a sétálókat DJ és zenekar közreműködésével - írták a Fribourgregion.ch oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek