Zseniális lett a hollywoodi színész és Federer közös, Svájcot reklámozó kisfilmje

Korábban már írtunk arról, hogy Roger Federer lett Svájc újonnan kinevezett turisztikai nagykövete. Most egy legendás színész, az Oscar-díjas Robert De Niro is csatlakozott a Svájcot nészerűsítő kampányhoz. A rövidfilm elképesztően vicces lett, mert De Niro határozottan visszautasítja Roger Federer meghívását, hogy szerepeljen az országot népszerűsítő filmben – írja breakingtravelnews.com.

De Niro szerint ugyanis Svájc tiszta, lenyűgöző és gyönyörű hely, de neki azért nem tetszik, mert ott nincs dráma, márpedig ő arra építi a színészi munkáját. Federer mindent bevet: telefonon mutogatja neki a lenyűgöző hegyeket, még azt is felajánlja, hogy ők ketten síeljenek a meredek hegyoldalon vagy ejtőernyőzzenek, de a színész ellenáll, és közli, hogy esetleg hívja fel Tom Hanks-t.

Az alakítás meggyőző, a kisfilmben határozottan nem tűnik lelkesnek a színészForrás: YouTube.com

"Nagyon izgatott voltam, hogy egy ilyen világméretű kampány érdekében meghívhatom az embereket Svájcba, hogy lássák annak szépségét, mert nagyon büszke vagyok arra, hogy ilyen gyönyörű országból származom" – magyarázta Federer. Ehhez a tenisz kiválósága Hollywood támogatásához fordult, és lám, milyen jó kis kampányfilm kerekedett belőle.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek