Hihetetlen: Megkerült a világ egyik legforgalmasabb útján elvesztett pénzzel teli tárca

Egy New York-i irgalmas szamaritánus, vagyis egy nevét elhallgató nő bebizonyította, hogy még nem halt ki a becsületesség a világból. Miután ugyanis rátalált egy több ezer dollárt tartalmazó tárcára a Times Square-en, visszajuttatta a jogos tulajdonosának.

A Times Square állandóan nyüzsgő utcaképeForrás: Predrag Kezic/Pixabay

A nemes tett e héten szerdán reggel történt, miután a hondurasi származású Eduardo Martinez átsétált a turisták által elárasztott területen, hogy munkába álljon. A férfi a hírek szerint menet közben elejtette pénztárcáját a Broadway és a 49. utca közelében, amelyben 4000 dollár készpénz volt.

Amint észrevette a tárcája eltűnését, a pánikba esett férfi visszatért a zsúfolt területre, ahol két rendőrrel is találkozott. Ők közölték vele, hogy egy nő átadott nekik egy pénztárcát. Martinez örömmel konstatálta, hogy a pénztárca teljes tartalma, beleértve a 4000 dollárját is, szintén megvan.

Martinez elmondta, hogy nagyon hálás az ismerelen nőnek és a rendőröknek is, akik visszaadták neki a tulajdonát, és hozzátette, hogy kedvességük azt bizonyítja, hogy vannak még becsületes emberek a világon – írja az nbcnewyork.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek