A víz alatti Times Squaren adnak egymásnak találkozót a halak

SEA LIFE Aquarium néven több helyet is lehet találni a világban, csak az Egyesült Államokban kapásból van kilenc darab. Hamarosan nyílik a tízedik is, csakhogy ebbe már tettek egy jó nagy csavart a készítők.

New Jersey-ben nyitják meg az új helyet, melynek témája New York lesz, azaz amolyan víz alatti városra kell számítania azoknak, akik jegyet váltanak. A világ ötvenedik SEA LIFE Aquariuma csaknem 2 500 négyzetméteren nyílik majd meg és több mint 3 000 tengeri élőlénynek lesz az otthona.

A medúzák esténként bulizni indulnakForrás: StockSnap/Pixabay

Rengeteg különlegességet lehet majd látni a hatalmas tartályokban, de az igazi extrát valójában a körítés jelenti. A tervezők ugyanis New York városába álmodták bele a halakat és más, víz alatti lényeket, így lesz például táncos mulató medúzáknak, melyet a legendás Studio 54-ről koppintottak, de végig lehet vonulni a Fish Avenue-n is, ahol a kirakatok tele vannak színes halakkal.

A létesítmény tavasszal nyílik meg az American Dream hatalmas bevásárló központjában, így egyike lesz azoknak a látványosságoknak, amivel a mega üzletközpont magához akarja vonzani a látogatókat; itt fog megnyílni többek között Észak-Amerika legnagyobb beltéri vízi parkja is, írja a Travel+Leisure.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek