Ilyen, amikor digitális vízesés teríti be a Times Square-t

Egy Scientific Reports-ban közzétett, 2018-as tanulmány szerint, ha hetente mindössze csak két órát töltünk a természetben, az lendületet adhat az egészségünknek. Ez nagyszerűen hangzik, ha egy erdő közelében élünk, de nem olyan egyszerű megvalósítani, ha valaki egy betondzsungelben lakik, például New York City-ben. Azoknak, akik felhőkarcolók között élnek, a Samsung meglepő felfrissülést kínált, íme!

Július végén mutatták be a "Waterfall-NYC (2021)" című művészeti installációt a Times Square szívében. A Samsung által készített, meglehetősen nagyfelbontású képernyőknek köszönhetően úgy tűnik, mintha egy hatalmas vízesés zúdulna végig egy épület oldalán, egyenesen az alatta lévő utcára.

A vízesés közel 107 méter magas volt, és négy függőleges képernyőt használtak hozzá, amelyek együttesen körülbelül egy 3550 négyzetméteres felületet fedtek le.

A Samsung arra törekszik, hogy fokozza a digitális művészetre való összpontosítását és különféle tartalmakat fejlesszen ki, további digitális műalkotásokat mutasson be, miközben fontos információkat szolgáltat az ügyfeleknek és a nézőknek – írja a Travel and Leisure. (Címlapkép: YouTube.com)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek