Életre kelt plüsscápa hirdeti a japán Ikea legújabb dobását

A miniházakról és a kulipintyó mozgalomról mi is írtunk már itt az oldalon. A lényegük, hogy kis alapterületen a lehető leghasznosabban legyen kihasználva a rendelkezésre álló hely, így teremtve kényelmes, és praktikus otthont. Bár ezek a házikók egyre több helyen bérelhetők és felépíthetők a világon, mégis azokhoz az ázsiai városokhoz köthetők a legszorosabban, ahol nagyon sok ember lakik kis területen.

Ha jelentkeznének, keressék bizalommal Blahajt, az Ikea mindig kedves ingatlanügynökétForrás: ikea.com/jp / Facebook.com

Ezeknek a kicsi lakásoknak a vonzerejét lovagolta meg a japán Ikea is, mikor Tokió nyüzsgő Sindzsuku kerületében elkezdte hirdetni pirinyó albérleteit, méghozzá havonta 99 jenért, ami nagyjából 280 forintnak megfelelő összeg, plusz a rezsi, ami az albérlőt terheli majd.

Az Insider által felkapott hír szerint a lakás nagyjából 10 négyzetméter alapterületű, és a padlótól a plafonig, illetve a galériáig az Ikea rendezi be őket, így az egész kis lakás egy jó nagy reklám is egyben. 

A minilakásokban találni konyhát és fürdőszobát, a hálórész pedig az említett galérián található. A bérleményeket rövidtávra, 2023. január 15-ig lehet kivenni. Egyelőre egy lakás érhető el, és pályázni kell rá, illetve kell hozzá az ingyenesen kiváltható Ikea Family tagság. Az alaprajza már elérhető a japán Ikea honlapján, ahogy az a videó is, amiben a japán reklámfilmekhez hasonlóan, őrületes módon mutatják be az egész koncepciót.

Elég ha csak annyit mondunk, hogy az ingatlanügynök egy pislogó, táncoló, nagyra nőtt és nyakkendőt viselő plüsscápa? Egészen pontosan az Ikeai egyik kedvenc plüssállata Blåhaj, a cápa. Ha megnézik a videót megértik, hogy miért annyira kedveltek és megosztóak a japán reklámfilmek egyszerre. Mi sírva nevettünk rajta, pedig még feliratozva se volt!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek