Imádnivaló, színes házikókban kínálnak szállást a vadregényes nemzeti park mellett

Montana állam és Kanada határán terül el a Glacier Nemzeti Park, amelynek bejáratától néhány lépésre található a St. Mary's Village. A látványos környezetbe épült faluban apró, színes házak állnak az utazók rendelkezésére. Ha a vendégek úgy éreznék, hogy szűkös a hely, akkor csak ki kell lépniük az ajtón, és több mint 700 mérföldnyi túra- illetve kerékpárút vár rájuk.

Ilyen vadregényes tájon túrázhatnak az idelátogatók, és kerékpár utak is vezetnek a vadonbanForrás: 210220107437/Rm Russell/Wikipedia

Amikor egy jólesően fárasztó nap után ideje megpihenni, a házikók lakói hamar otthonosan érezhetik magukat. Minden házban négy fő fér el, és az épület apró mérete ellenére külön fürdőszoba áll rendelkezésre zuhanyzóval és hidromasszázskáddal.

A háttér valóban pazarForrás: www.glacierparkcollection.com

Az ökogondolkodású utazók itt igazán jól érezhetik magukat, tudván, hogy minden egyes ház környezetbarát elemekkel büszkélkedhet, ennek megfelőlen alakították ki a vízrendszert és energiatakarékos készülékeket szereltek fel.

Amilyen kicsi, olyan otthonosForrás: www.glacierparkcollection.com

Minden házban mini hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és tűzhely is található. Ráadásul még elképesztően hangulatosak és bájosak is ezek a kis vityillók. Az biztos, hogy mind a tíz, színes, apró ház elegendő Instagramra való témát kínál, hogy még a legnagyobb szkeptikusokat is odacsábítsa. 

A környezet és a színes, öko-barát házikók garantálják a vidám hangulatotForrás: © 2017 Heidi A. Long/Longviews Studios/Heidi A Long/Longviews Studios

Egy ilyen apró, bájos kis házikó bérleti díja 290 dollár, azaz 85 ezer forint, és a látogatókat elviszik a Two Medicine Lake és a Many Glacier környékére – írja a Travel and Leisure.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek