A világ legveszélyesebbjeként híresült el ez a hotel

A világ legveszélyesebb szállodájaként tartják számon a Frying Pan Tower-t (magyarul Serpenyőtorony), mely sokak szerint nem sokkal több, mint egy halom rozsda az óceán közepén. A MoreJstu csatorna youtubereit, Hypert, Justint és Andrewt azonban nem riaszotta el a szállás dermesztő külseje. 

Nem mindenki érezné magát itt komfortosanForrás: Frying Pan Tower/Facebook

A torony 1964-ben épült Észak-Karolina partjainál, hogy a veszélyes vizeken hajózókat irányítsa, a rozsdamarta acélszerkezeten azonban már 2004 óta nem működik a világítótorony. Azokban az években az épület egy bizonyos Richard Neal birtokába került, aki hotelt alakított ki belőle, melyet a világ legveszélyesebb szállodájaként hirdet. Az üzletből befolyt összeget a hely fenntartására fordítja.

A három vendég az egyetlen lehetséges úton, azaz helikopterrel érkezett a helyszínre, és miután megnézték a torony belsejét, meglepően kényelmesnek találták a szobájukat, majd körbejárták a külső részeket is.

A korlátokon túl cápák és barrakudák úszkálnak, amibe ijesztő lehet belegondolni, a tulajdonos azonban mindent megtesz, hogy a félelmetes hangulatra még rátegyen néhány lapáttal. Egy kötél segítségével néhány centiméterrel a haragos hullámok fölé lógatta a videósokat, majd elhitette velük, hogy kalózhajót észlelt a közelben. Hát, ilyen egy hétköznap a világ legveszélyesebb szállodájában – írja  a matadornetwork.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek