Apró skandináv sziget világítótoronnyal kiadó

  A Svédország nyugati partjainál, Marstrand halászfalu mellett található egy aprócska sziget, ahol 1868 és 1977 között a világítótorony őrei és családtagjaik éltek. A Stylt svéd építészstúdiónak köszönhetően most bárki belekóstolhat egy kicsit ebbe a remeteéletbe, igaz, az eredetinél jóval luxusabb körülmények között - derül ki az insider.com cikkéből.

  Forrás: https: facebook.com/paternosteratthehorizon

  A Pater Noster névre keresztelt szálloda egy hallból, nyolc hálószobából, étkezőből és kávézóból áll, de a szabadban is alhatnak azok, akik a csillagokban szeretnének gyönyörködni az erre a célra kiválóan alkalmas helyszínről. Mint a Stylt alapítója, Erik Nissen Johansen elmondta, tiszta éjszakákon a dániai világítótorony villogása is látszik a túlsó parton.

  A szigetet csak hajóval vagy helikopterrel lehet megközelíteni, egy éjszaka ára személyenként 560 dollárnál (mintegy 170 ezer forint) kezdődik, és tartalmazza a hajózási viteldíjat, valamint a reggelit. Még több kép látható a szálloda Facebook-oldalán.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek