Egy félelmetes szállás: lombház a dél-afrikai vadrezervátum mellett

  Hamarosan lombház-stílusú hotel nyílik egy dél-afrikai vadrezervátum szomszédságában, ahol a vadnéző túra után biztonságban húzhatják meg magukat a látogatók.

  A négyemeletes ház az andBeyond nevű exotikus utazásokat szervező cég magánterületén helyezkedik el, ami kerítés nélkül áll a Kruger Nemzeti Park mellett - írja a Designboom. Ez utóbbiban szabadon sétálnak a különféle nagyvadak, köztük az oroszlánok, leopárdok, orrszarvúak, elefántok és a bivalyok.

  A ház 39 láb magas, és egy tövis kerítés veszi körbe, így a látogatóknak nem kell tartaniuk attól, hogy esetleg egy oroszlán téved a kertjükbe. Az andBeyond által szervezett szafarik után vissza is hozzák őket a különféle harapnivalókkal megtöltött szálláshelyre, ahol biztonságban tölthetik el az éjszakát.

  A napenergiával működő ház nyitott tetőteréről egy kültéri kanapéról csodálhatjuk az eget és a házat körbeölelő gazdag növényzetet. A fürdőszobához egy kültéri zuhanyzó is csatlakozik, tovább fokozva a vadregényes hangulatot.

  HowardWilks/pixabay
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!