Egy félelmetes szállás: lombház a dél-afrikai vadrezervátum mellett

Hamarosan lombház-stílusú hotel nyílik egy dél-afrikai vadrezervátum szomszédságában, ahol a vadnéző túra után biztonságban húzhatják meg magukat a látogatók.

A négyemeletes ház az andBeyond nevű exotikus utazásokat szervező cég magánterületén helyezkedik el, ami kerítés nélkül áll a Kruger Nemzeti Park mellett - írja a Designboom. Ez utóbbiban szabadon sétálnak a különféle nagyvadak, köztük az oroszlánok, leopárdok, orrszarvúak, elefántok és a bivalyok.

Többek között ilyen meghitt jeleneteknek is tanúi lehetünk a Kruger Nemzeti ParkbanForrás: Thomas Retterath/shutterstock.com

A ház 39 láb magas, és egy tövis kerítés veszi körbe, így a látogatóknak nem kell tartaniuk attól, hogy esetleg egy oroszlán téved a kertjükbe. Az andBeyond által szervezett szafarik után vissza is hozzák őket a különféle harapnivalókkal megtöltött szálláshelyre, ahol biztonságban tölthetik el az éjszakát.

A napenergiával működő ház nyitott tetőteréről egy kültéri kanapéról csodálhatjuk az eget és a házat körbeölelő gazdag növényzetet. A fürdőszobához egy kültéri zuhanyzó is csatlakozik, tovább fokozva a vadregényes hangulatot.

HowardWilks/pixabay
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek