Naplementét nézni, vacsorázni, bulizni is lehet a világ legmagasabb óriáskerekén

Korábbi cikkünkben már írtuk arról, hogy készül Dubaj legújabb, 250 méter magas, monumentális turisztikai látványossága, az Ain Dubai. Most már a nyitás dátuma is megvan: 2021. október 21-én kezd forogni a hatalmas kerék, tudtuk meg a Dubai Tourism sajtóközleményéből..

Őfelsége, Mohammed bin Rashid Al Maktoum sejk, az Egyesült Arab Emírségek alelnöke és miniszterelnöke, valamint Dubaj uralkodója ezzel a látványos szerkezettel szeretné azt a képet erősíteni, miszerint Dubaj világszinten is vezető pozíciót foglal el a szabadidős és szórakoztató élményeket kínáló úti célok között. A fedett, légkondicionált kabinokból Dubaj összes, ikonikus nevezetessége látható, de a különböző szórakoztató programok választéka is hatalmasnak ígérkezik.

A kerék kb. 38 perc alatt fordul meg teljesen, a jegyek 1 vagy 2 körre érvényesek.

Ronald Drake, az Ain Dubai vezérigazgatója így nyilatkozott: „Az Ain Dubai a maga nemében az első olyan létesítmény, amely minden közönség számára élményt kínál, beleértve a luxus, különleges rendezvény kabinokat, az éjszakai élet és party-élményeket, az egyedülálló étkezési, kulináris lehetőségeket, a családbarát kabinokat és a személyre szabható, romantikus élményeket."

Megkezdődött a visszaszámlálás a 250 méter magas óriáskerékre elindításáhozForrás: AFP/Giuseppe Cacace

Az Ain Dubai az egyedülálló Bluewaters szívében található, a sziget számos szabadidős és szórakozási lehetőséggel várja az idelátogatókat. Az Ain Dubai jegyárak 130 AED-től (kb. 10 ezer forinttól) kezdődnek, amelyeket a kerék weboldalán lehet lefoglalni. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek