A Hollywood-felirathoz hasonló táblát építettek egy walesi városban

A Hollywood-felirat mintájára hatalmas fehér betűkkel írták ki Wrexham, egy észak-walesi város nevét az ottani domboldalba, ráadásul senki sem tudja, pontosan miért. Komoly találgatások indultak a közösségi médiában is arról, hogy kik állhatnak a meglepő felirat elhelyezése mögött. Sokan a Wrexham AFC futballklubjára gyanakodnak, amely Ryan Reynolds és Rob McElhenney színészek tulajdona, ugyanakkor eddig mindenki, akivel felvették a kapcsolatot, ragaszkodott ahhoz, hogy semmi köze a szóban forgó felirathoz.

A labdarúgóklub szóvivője azt nyilatkozta: "A jelről mindannyian hallottunk, de semmi köze a futballklubhoz." Ennek ellenére a Wrexham AFC a Twitteren is megosztott képeket a tábláról, köztük egy profi videós által készített drónfelvételt is. A klub ezt írta az egyik bejegyzésében: "A Wrexham mindig is Európa Hollywoodja volt, nem véletlenül."

Az önkormányzat egyik dolgozója, Joe Edwards is látta a táblát, amikor múlt vasárnap a párjával együtt az A483-as úton autóztak. Úgy döntöttek, hogy alaposabban megnézik, és felmentek a salakhalomra, ahol a betűk jelenleg is állnak. „Amikor felértünk, éppen végzett néhány munkás. Megkérdeztük tőlük, hogy ki csinálta ezt, és csak annyit mondtak, hogy mi, de sem cégnevet vagy bármi mást nem említettek." Annak ellenére, hogy nem tudta meg, ki áll mögötte, szerinte, – akinek 15 éve bérlete van a focicsapat meccseire – minden nyilvánosság jót tesz a klubnak. A városi önkormányzat szóvivője is kijelentette, hogy a jelnek semmi köze hozzájuk, bár tudnak róla – írja a BBC. (Címlapkép: YouTube.com)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek