Egy angol kempingben találják a legtöbb furcsa szállást egy helyen

Ha valaha szeretnének egy csészealjban megszállni, nem kell csillagközi bolygótúrán részt venniük abban a reményben, hogy vendégszerető űrlényekkel akadnak össze. Csupán a Redberth településen található Apple Campingig kell eljutniuk, ahol nem csak csészealjban, hanem akár repülőgépben vagy Pac-Man sátorban is megszállhatnak. Nézzék csak!

A szokatlan, futurisztikus csészealj az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb üdülőhelyévé vált. A saját kráterlyukkal és lézerkijelzővel felszerelt építmény valóban egyedülálló kiruccanást kínál. A szállás bejárati ajtaja távirányítón keresztül ereszkedik le, akárcsak a filmekben. Éjjel az űrhajó külsejét lézerek világítják meg, kérésre pedig a füstgépet is működésbe hozzák, hogy teljes holdraszállási élményt nyújtson.

A belső tér nyolc ablakából 360 fokos kilátás nyílik a kültérre. Egy franciaágy és két egyszemélyes ágy áll a vendégek rendelkezésére, illetve egy főzőlappal, mosogatóval, vízforralóval, kenyérpirítóval és hűtőszekrénnyel felszerelt konyhasarok is található benne. A bútorok futurisztikus stílusban készültek, a tetején lévő kupola pedig tökéletes lehetőséget kínál a csillaglesre.

Az ufók űrhajója a kemping többi szállásával együtt kizárólag újrahasznosított anyagokból épült.

Toby Rhys Davis tulajdonos kifejtette, hogy a helyszínt eredetileg tehénlegelőnek szánta, de időközben rájött, hogy az emberek szeretik a furcsaságokat, különösen, ha egymást túllicitálva mesélhetnek is a kalandjaikról. Innen jött az ötlet, hogy akkor ő olyan szállásokat épít, amelyek sehol máshol nincsenek. Jelenleg egy tengealattjáró felépítésén dolgozik, ami a következő furcsa szállásajánlat lesz majd a kempingjében – írja a Daily Star. (Borítókép: YouTube.com).

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek