Ezek az angol királyi család kedvenc nyaralóhelyei, ahova ők is csak lazulni járnak

Ha nem dolgoznak és nem vesznek részt a hivatalos eseményeken, a királyi családok tagjai is utaznak, ám nagyon megszűrik, mely helyeket részesítik előnyben. Vilmos herceg és Katalin hercegné legkedvesebb úti célja ilyenkor egy kis karibi sziget, Mustique, amit a királyi család generációk óta látogat. II. Erzsébet királyné néhai húgának, Margit hercegnőnek is ez volt a kedvenc nyaralóhelye, és Katalin szülei is minden évben ott ünneplik a hercegné édesanyja, Carole születésnapját.

Mustique mesés tengerpartja nemcsak a királyi család, hanem a világsztárok és a gazdag üzletemberek kedvenc helye isForrás: Stefan Schäfer/Wikipedia

Harry herceg különösen szívesen nyaral Botswanában, és állítólag megismerkedésük után nem sokkal Meghan Markle-t is oda vitte az első közös ünnepük alkalmával. Ez az afrikai ország Harry herceg kedvence, aki egyben a Botswana Rhino Conservation védnöke is.

Harry herceg 2019. szeptemberében is kedvenc dél-afrikai országában jártForrás: AFP/Monirul Bhuiyan

II. Erzsébet királynő legszívesebben a Skót-felföldön pihen, ahol szabadon élvezheti a vad, érintetlen vidék szépségét és kedvenc szabadtéri hobbijainak, a sétálásnak és a lovaglásnak élhet. Ráadásul mindezt a Balmorali kastélyához tartozó hatalmas földbirtokon teheti. A királynőhöz és néhai Fülöp herceghez nyáron gyakran csatlakoztak a család fiatalabb generációi is.

A kastélyt vadregényes táj veszi körül, ahol a királynő mindig örömmel fedezi fel a környéketForrás: Stuart Yeates/Wikipedia

Ha síelésről van szó, a királyi család évtizedek óta a francia Alpokba jár siklani. Sőt, Katalin és Vilmos több nyarat is eltöltött már ott a gyermekeivel. (Forrás: Hello Magazin, Good Houskeeping). 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek