Katalin és Vilmos legnagyobb gyermeke, György herceg is a lelátón szurkolt

A kis György herceg is részt vett a kedden délután zajló Anglia-Németország labdarúgó Európa-bajnokságon a londoni Wembleyben. A fiatal herceg természetesen a szülei, a cambridge-i herceg és hercegné társaságában tekintette meg a meccset. Miközben az Egyesült Királyság himnuszát játszották, a televíziós kamerák folyamatosan vették a királyi triót.

A szülei között üldögélve nézte végig a meccsetForrás: AFP/Justin Tallis

Hozzávetőlegesen 40 000 rajongónak engedélyezték a belépést a Wembley Stadionba, ahol Anglia Németország ellen küzdött meg a továbbjutásért. A kis herceg az édesapjához hasonló, elegáns öltönyt és nyakkendőt vett fel, míg Katalin hercegné vörös blézert és fehér inget viselt, Szent György zászlója előtt tisztelegve.

Anglia - Németország nyolcaddöntő a Wembley Stadionban, ahol a királyi pár és gyermeke is a lelátón erősítette az angol szurkolótábortForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Christian Charisius

Vilmos herceg 2006 májusa óta az angol labdarúgás irányító testületének, a Labdarúgó Szövetségnek az elnöke. Ez idő alatt komolyan bekapcsolódott a labdarúgás irányításába, és szószólója lett a sport antirasszizmus elleni kampányainak – írja a Royal Central. Úgy tűnik, a kis herceg jól szurkolt, így Anglia 2:0-ás eredménnyel tovább jutott a foci Eb-n.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek