Magic Johnson idén is ebben a horvátországi városban nyaral

Mai hírünkben számoltunk be arról, hogy Horvátországban szárnyal a turizmus, és a vendégszámokat tekintve az idei szezon már jóval megelőzi a tavaly nyárit. És bár főleg Németországból, Szlovéniából, Ausztriából és Lengyelországból érkeznek a turisták, egy amerikai híresség már biztosan ellátogatott Dubrovnikba. Magic Johnson kosárlegenda tavaly szeretett bele a kikötővárosba, így idén visszatért nyaralni a feleségével – írja a total-croatia-news.com.

Az egykori játékos boldog házasságban él, a feleségével jelenik meg a legtöbb hivatalos eseményen isForrás: Getty Images via AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt

Amint arról a horvát Dubrovacki Vjesnik is beszámolt, Magic Johnson dubrovniki látogatása azt jelenti, hogy betartotta az ígéretét, miszerint visszatér a városba. Johnson tavaly, miközben a dubrovniki Stradun főutcán sétálgatott, egy újságírónak elmondta, hogy gyönyörűnek találja a helyet, és megígérte, vissza fog ide térni.

Egy év sem telt el, és ezúttal a feleségével, Cookie-val az oldalán mosolyogva látták őket sétálni Dubrovnik egyik legszebb utcájában.

Dubrovnik rengeteg gazdag utazót vonz, akiknek célja a zsúfolt nyaralóhelyek elkerülése. Míg a városban sokan panaszkodnak az utazók és a bevételek hiányára, ez tökéletes vonzerőt jelent azoknak a vendégeknek, akik túlzsúfoltság nélkül szeretnék élvezni a nyaralást a középkori városban.

A régi magyar nevén Raguzának hívott város Horvátország legdélibb részén fekszikForrás: Siggy Nowak/Pixabay

Az amerikai kosárlabda sztár az LA Lakers csapat tagjaként mindent elért, amit csak lehet a pályán, de emellett az eredeti „Dream Team" egyik kulcsszereplője is volt. 13 szezont játszott a Lakersben, és háromszor is elnyerte az NBA legértékesebb játékosának díját. 1991-ben bejelentette, hogy HIV-fertőzött, és később sokat tett azért, hogy felhívja a figyelmet a halálos betegségre, és eloszlassa a betegséggel kapcsolatos tévhiteket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek