Egy hónap ingyen lakhatással csábítja Horvátország a digitális nomádokat

A horvát Idegenforgalmi Testület pályázatot hirdet digitális nomádoknak, melynek keretében hat nyertes a párjával vagy a családjával 1 hónapig ingyen szállhat meg Zágrábban, és a város Digitálisnomád-nagyköveteként megosztja tapasztalatait a közösségi médiában.

Zágráb, városképForrás: shutterstock / Készítette: Razvan Ionut Dragomirescu

A program fél évig, júliustól decemberig fut, a nagykövetek az egyes hónapok első napjától az utolsóig tartózkodnak a horvát fővárosban, ezalatt ingyenes coworking lehetőséget is biztosítanak nekik, valamint helyi programokon vehetnek részt. A pályázatokat november 1-ig folyamatosan várják.

A nyerteseknek érvényes utazási biztosítással kell rendelkezniük, Zágrábba saját költségükön kell utazniuk, és a programban nem szereplő költésegeket is nekik kell fedezniük. Aktívnak kell lenniük legalább 3 közösségi portálon, ahol hetente kétszer cikkeket és videókat osztanak majd meg a projektről, egyszer pedig egy eseményt vagy prezentációt tartanak. Legalább hetente egyszer kell közösségi irodából dolgozniuk, kétszer részt venniük a szervezett túrákon, kétszer pedig vacsorán. A jelentkezéshez 1 perces videót kell küldeni 5 rövid kérdés megválaszolásával. Bővebb információk a total-croatia.com oldalán találhatók, jelentkezni pedig itt lehet.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek