Jordánia kikötőjében nyílik az ország legnagyobb víziparkja

Jordánia kevésbé füllesztő nyárra készül, köszönhetően annak az új vízi parknak, amely hamarosan megnyitja kapuit Akaba városában, Jordánia egyik fő kikötőjében. Egyedülálló élményt ígérnek kicsiknek és nagyoknak, ahol több mint 25 csúszdából csobbanhatnak a medencékbe. 

Bőven akad csúszda és egyéb szórakozási lehetőségForrás: Saraya Aqaba Waterpark/Facebook

A Saraya Aqaba víziparkot a nyári szezonban avatják fel, hogy megkezdjék az első turisták fogadását, akik a hamarosan betörő, legforróbb hónapokban is elözönlik az országot. Az új vízipark elhelyezkedése irigylésre méltó: mindössze 15 percre található Akaba nemzetközi repülőterétől, és egy kőhajításnyira az Ayla Saraya üdülőhelytől, ahol luxusszállodák és éttermek, egy 18 lyukú golfpálya, illetve a Marina Village, egy rekreációs központ várja a vendégeket.

A forróságban alaposan lehűthetik magukat a vendégekForrás: Saraya Aqaba Waterpark/Facebook

Akaba népszerű úti cél, a város az azonos nevű öbölre néz a Vörös-tenger szívében, és a búvárkodás szerelmeseinek paradicsoma, köszönhetően a varázslatos korallzátonyának. Hamarosan pedig a Saraya Aqaba vízipark lesz a legújabb látványosság a meseszép városban – írja a siviaggia.it.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek