A szomszédos aquapark Európa és világ szinten is legjobbak között végezte

Rangos elismerést kapott a horvát Istralandia Aquapark. A Travellers' Choice idei ranglistáján Európa és világ szinten is az elsők között szerepel. A rangsort az utazók értékelései alapján állították össze.

Rengetek vizes élmény közül lehet válogatni az Istralandia AquaparkbanForrás: istralandia.hr / Aquapark Istralandia

A szomszédos ország vízi paradicsoma mintegy 300 aquapark közül érdemelte ki a 3. helyezést, világ szinten pedig 5. helyen végzett. Az utazók értékeléseit a Tripadvisor, a világ legnagyobb utazási platformja alapján dolgozták fel.

Isztria csúszdaparkja rengeteg vizes élménnyel várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Találunk itt lménymedencéket, vízi játékokat, kalózhajóval felszerelt pancsolót, masszázselemekkel ellátott medencéket, különböző magasságú ugróléceket, hullámmedencét és óriási, tekergő csúszdákat is. 

A minőségi strandételekért sem kell messze menni. Számos étkezde kínál komplet ebédet és persze hallal- illetve tengeri herkentyűkkel készült fogásokat. A horvát HrTurizam híre szerint a fokozott tisztaság is hozzájárult az aquapark idei jó helyezéséhez. 

Különböző nagyságú csúszdák és gyerekmedencék a parkbanForrás: istralandia.hr / Aquapark Istralandia

Az idei első helyezett egyébként a spanyol Siam Park lett, második helyen pedig Írország Aqua Dome nevű vízi oázisa végzett. Három görög, két ciprusi, egy litván és egy olasz aquapark is benne van a top tízben. A teljes listát itt nézhetik meg. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek