Modern aquaparkot kap Montenegró

  Ha nem volna elég a nyári kikapcsolódáshoz Ulcinj tengerparti strandja, akkor most itt egy újabb lehetőség: aquapark épül nem messze a tengerparttól - tudtuk meg a Montenegrói RTV híréből.

  Az egész család talál majd kikapcsolódási lehetőséget az új aquaparkban - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: mkzsfoto

  A beruházásra összesen 7 millió eurót szánnak, amelyből egy több mint 26.5 ezer négyzetméter területű park épül tele felnőtteknek és gyerekeknek alkalmas vizes elemekkel.

  A helyiek ígérete szerint lesz csobogókkal teli és csúszdás medence is, sekélyebb és mélyebb részekkel, hogy minden generáció tagjai élvezhessék a csobbanás örömeit. A tervek szerint az új medencék még az idei nyári szezon elejére elkészülnek, így aki Ulcinjban tervezi a nyaralását, az plusz egy fürdőzési lehetőséget írhat a listájára.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!