Egy ausztrál lány hirtelen a Jurassic Parkban érezhette magát

A 18 éves Isabell Ryan Ausztráliában, Warrigal közelében él, és éppen otthon tanult, amikor észrevette, hogy egy hüllő az üvegajtójához vándorolt. Filmezni kezdte a kíváncsi állatot, ami még az üvegajtójűához is odanyomta a fejét, majd feltöltötte a videót netre, ahol vírusként terjedt. Valóban félelmetes látványt nyújt a tarka varánusznak, más néven goannak azonosított hüllő, amikor közelebb mászik az üvegajtóhoz. "Mondd el, hogy Ausztráliában élsz, anélkül, hogy megmondanád, hogy Ausztráliában élsz" – jegyzi meg a lány a videóban. 

A tarka varánusz Ausztrália keleti részének erdeiben és parti fennsíkjain élForrás: pen ash/Pixabay

Amikor az állat közelebb ment az ajtóhoz, Goose és a Frankie, Isabell kutyái ugatni kezdték. Nem tudták, hogy mit kezdjenek a dinoszaurusz külsejű betolakodóval, ami aztán felemelte a fejét, és a kutyák irányába öltögettte a nyelvét. Hallható a videóban az is, ahogy a lány azon tűnődik, az állat elég erős-e ahhoz, hogy betörje az üveget. Isabelle azt is mondja, hogy fél. "Nem hiszem, hogy képes erre, de mi van, ha sikerül neki?" – mondja. A varánusz végül visszavonult a háztól.

Isabell a Daily Mailnek elmondta, megszokta már, hogy az otthonában közelről és személyesen is lát vadakat, de még soha nem látott ekkora, közel három méter hosszú varánuszt. "Általában a kerítés mentén látom őket, de ez nagyon kíváncsi volt" – mesélte. Hozzátette, hogy akkor látta először a varánuszt, amikor kint volt, hogy behívja a macskáját. A videót eredetileg csak a barátainak akarta elküldeni, de később úgy döntött, hogy felteszi a TikTokra, ahol már majdnem kétmillió megtekintést és 10 000 megjegyzést kapott, illetve hamar felkerült a Youtube-ra is. Több TikTok-felhasználó is azt írta hozzászólásban, hogy soha nem utazik Ausztráliába, miután megnézte ezt a félelmetes videót – írja a Daily Mail.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek